Jennöh

Alla inlägg under mars 2011

Av Jennie - 16 mars 2011 18:40

Hej sprang en halvmil igår. Hade lust att springa mer men det började ju mörkna sen framåt kvällen... Och ET råka sparka till mig när han flög i luften igår. Vore väl konstigt om han inte råka gö det någon gång eftersom att han är i luften mestadels.... Idag vart han liiite bättre iaf   (kan ej rida han utan lugnande just nu för han är så pigg och vill inte ge honom lugnande hur som helst. Isf är det bättre att jag rör på fläsket) Och idag sprang vi lite oxå   


Men ska rida han i helgen om det är nice väder! Ska tydligen snöa imon och på fredag?!?!    Hoppas att det inte stämmer........................!



KAN VISA SENARE!

 

Hämtade mitt körkort i förrgår. Har inte blivit av innan. (Har inte haft ork) Kunde hämtat det redan i torsdags. Men nu är det gjort iaf. Och OJ vad man ändras på 2 år!   Tycker ändå jag är snyggare nu...   (när jag är iordninggjord)  Annars bryr jag mig inte om om jag är rätt mögel i skolan!


Men nu ska jag pluggaaaa!! HOPPAS JAG............................................ Hade vart riktigt "nice". Annars hoppar jag fan av gymnasiet.........................

Av Jennie - 14 mars 2011 09:29

Igår lyckades ja tvätta klart alla kläder trots den lilla tid jag var hemma. Hängde resten i morse innan ja tog ut ET. Där gick 30 min av min morgon "bort"   


Well. Är nu i skolan och kan inte riktigt bestämma min om ja ska sminka mig eller inte? Blir nog ytterst lite isf. Jag bryr mig om hur jag ser ut längre typ. Lite "sorgligt" kan jag väl tycka, men det är ändå rätt göttt...   

Men. Mina viktnedgångsförök går väl sådär när alla andra oxå slarvar! haha. Wihoo, men man får ta en dag i sänder! tydligen...  


Men börjar bli lags att göra något åt min NYA utväxt!   Är glad över att de kommer för då vet jag att håret växer!   


 

Av Jennie - 12 mars 2011 12:07

Vaknade nu vid 11 och ja har sovit såååå gott!   

Igår blev det att jag instället körde Ninus och Snigel till Maxi och tillbaka och sen så var jag och Carin där ett tag innan vi åkte till Fredrik i Göteborg satt blev en rätt sen natt/kväll. Iaf för Carin som la sig vid 3 sen.


Iaf. Har lyckats fixa så att jag kan kolla på TV i datorn och det är MYCKET bättre bild på TVn än på datorn! Så ja och Carin tänkte kolla på film nu. Gott o va ensama hemma nu när vi kommer ha fullt hus hela helgen! Började redan igår...  


Nu blir det lite ratatouille vilket vi kom överens om: hahah...  


                 

Av Jennie - 11 mars 2011 19:35

Hej. Har gjort lite ärenden med bilen idag åt mamma eftersom att hon har en kompis hemma och har mycket att göra. Och mer kommer det att bli.


Åååh jag och Kristine lyckades typ fixa virus lr nåt på min skoldator   Ska lämna den till Fredrik o se om han ev kan fixa. Goooood att ha en pojkvän som kan ALLT må ni tro!   


Men ska fixa mig lite nu och så ska jag åka till Eldina och lämna pengar för hon ska boka grejjer åt oss i sommar till Åhus. Beach fotball turnering och festande. Sen drar jag och Carin vidare!   FREDAG vafan! Ska ha 3 matteprov nästa fredag- för jag ligger efter så mycket. Hoho. Blir inget liiiv 1 vecka. Meen det klarar jag!

Av Jennie - 10 mars 2011 19:01

Helluuuu. Sprang ju inte häromdagen då ja sa att ja skulle gö de, men IDAG blev det av.

För att inte ha rört på fläsket på 7-8 månader    tycker iaf JAG att det är rätt bra att springa 7 km utan att tycka att det var jobbigt alls. Riktigt skönt va de!   Och att finns inte i min värld!   

Funderade på om jag kanske ska göra lumpen ändå? O.o bör nog funderas lite till..^




ÅÅh. Om ni undrar vrf jag inte svarar på sms och/eller när ni ringer beror det på att batteriet ja köpte gick sönder så jag ska lämna tbx det och köpa en ny telefon. Lika bra!   Kan ju inte gå runt med en så ful mobil..? ^  Jag har ingen kontakt med omvärlden. Rätt avkopplande. Men tur det inte är så jämt   


 



Well. Sitter nu och väntar på maaaat. Mamma och pappa har 21 årig bröllopsdag och ska fira det med mig och Carin   Det blir 4-5 olika sorters skaldjur och vin. Efterrätt sen oxå (så klart). Men ja måste hålla mig till måtta! Fan. HAHA fettet på rumpan typ skakade när jag sprang?! Inte mkt men det kändes. Har aldrig känt så förut :O  Nu gäller det att bli fit for fight igen!!!    

Av Jennie - 9 mars 2011 17:02

Tjaa. Idag har jag fått KÖRKORT!   As gött vettni!! 1,5 vecka efter 18 årsdag är ändå bra jobbat tycker jag! Uppkörning klarad efter första försöket. Vart inte ens nervös! HAHA   asa nice!


Ska åka till Ullared med Ida, Kristine och Carro om ett par veckor oxå. Har vart planerat hur länge som helst??! Så de har oxå vart på mig att skaffa körkort. Vi kommer åka på en skoldag bara för att göra det extra roligt!   


 


 

Är detta nya jag?!   




Av Jennie - 8 mars 2011 16:39

Har precis klippt Saxen va lite slö så den ska in på slipning. Blir äna svårt att få det jämt ^^

Ska ut o gtrejja sen gå ut och gå. Hade mkt hellre sprungit men har inte riktigt tid för det idag. Känns onödigt o springa om man inte springer minst en halv mil. Drf har jag "inte tid"  Blir en promenad. Men börjar känna ett sånt jävla spring i bena! Längtar tills jag är igång med löpningen igen!   Haft en fantastiskt go dag faktiskt. Även om jag än så länge bara klippt och dagen är snart slut? Nä nu ska vi va positiva. Har hela kvällen kvar!


Semlor sen kanske?

Min mamma är ju BÄST på att göra de!  Man kan ju bara inte tacka nej?!


   

Av Jennie - 8 mars 2011 00:26

Vet ni. Om jag inte hade haft häst hade jag velat hålla på med sånt här   


                                           


Eller:


                                      


Gillar fart och höjder     Varför tror ni annars man köpte ett Engelskt fullblod (galopphäst) att hoppa med??    är ju trots allt världens snabbaste hästras.

Men det var en tillfällighet att det blev ett fullblod. Ångrar mig inte iaf! 

                                                                                                                                                                      




Well. Ska sova om en stund. Upp tidigt imon. Då kommer kunden så då blire fram med saxen!   Blir max 5 timmars skönhetssömn inatt! *blink*

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards