Direktlänk till inlägg 27 april 2014
Nyttigt bröd som smakar kaka
Detta brödet passar bra som mellanmål eller varför inte till kaffet istället för vetebröd/kakor eller när du är sugen på något nyttigt som är riktigt GOTT.
Jag brukar ha smör och ost på detta brödet.
Endast bikarbonat, kanel & havssaltet som inte är ekologiskt.
Ingredienser två satser:
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Mixa dadlarna och äggen i matberedaren.
Häll i övriga ingredienser och mixa ordentligt till en jämn smet.
Klä en brödform med bakplåtspapper och klicka i smeten.
Grädda i mitten av ugnen ca 40 min.
Känn av med en sticka om brödet är klart.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | |||||||
|