Jennöh

Alla inlägg under januari 2015

Av Jennie - 15 januari 2015 22:37

Happy!!! Efter 3 år plockar jag fram skolböckerna igen!

Ett steg närmre mitt mål!

Av Jennie - 11 januari 2015 09:52

Häromdagen satt jag på Fairfight för 3e gången. Han får godis varje gång jag hoppat upp så när jag kommit upp på hans rygg tänker han bara på godis istället för att springa iväg el dyl. Och sist tyckte han "aja jag kan detta nu" för han började bita i grimskaftet osv. 

Varför jag är på plan och inte i paddocken är för att jag var för lat att gå ner 30 meter hahah.......



Jag börjar med att hoppa bredvid honom och ruska om över ryggen. 


   

 

 

 

Sedan blir jag upplyft och hänger på honom från båda sidor och klappar honom överallt med stora rörelser och "kravlar" så att han verkligen känner att jag är där. (Viktigt att man inte smyger med det man gör) Samtidigt som han får backa, gå åt sidornana och slutligen framåt. 


 

 

 

 

När han känner sig trygg med det lyfter jag över benet och sitter på honom och upprepar det vi gjorde när jag hängde på honom. 


Även beordrat medhjälpare att alltid ge godis långt ner då han sänker huvudet, släpper eventuella spänningar och slappnar av. (Jag ger ALLTID godis långt ner...) Ett litet smart tips från mig till er!

 

 

Nästa gång blir det med kapson så att jag kan börja styra lite själv. Ska även börja tömköra lite.

 

 

Av Jennie - 9 januari 2015 11:39

Av Jennie - 6 januari 2015 15:32




  

Sitter på Fairfight   


     

Av Jennie - 3 januari 2015 01:24

Jag har antagit utmaningen, 100 squats om dagen i hundra dagar. Målet är så klart att fortsätta med det även efteråt för att underhålla, men det blir kämpigt i uppbyggnaden!   


Nu när jag har varit småbarnsmamma (till valparna), sörjt för Nambi vilket jag fortfarande gör, grejjat hemma för att komma i ordning och mina bröstsmärtor så jag har varit på akuten ett X antal gånger så har det inte blivit mycket träning för min del då kroppen inte orkat med det.


Så nu ska jag göra en nystart! Känns toppen! 


Förutom promenader och löpning KORTA rundor för att bygga upp hjärtat, så ska jag styrketräna en stund varje dag. Mjukstartar med sit ups, "benlyft" åt olika håll (får fota och visa hahah), armhävningar och nu ska jag även börja med squats. Vill känna mig STARK igen!

   Jag har naturligt en väldigt stark kropp eftersom att jag rör på mig mycket både med stall, hästar och hundar. Men vill bygga mer ännu mer muskler så att det blir mer som innan hjärtsäcksinflammationen. 


Ska så klart ta före och efter bilder! Huruvida de kommer upp här eller inte får vi se men de är rätt käckt för då har jag allt på ett ställe - då jag har bloggen enbart för egen del som en liten dagbok. Super! Men också kul att dela med mig av nyttiga recept osv då jag vet att det är uppskattat.



Utmaningen går ut på att man ska göra 100 squats om dagen i hundra dagar! Du väljer själv tempo och om du vill göra 5 åt gången eller 30 och alltså dela upp det-Det viktiga är att du gör 100 varje dag. Och enkelt hemma i vardagsrummet.

 

Så här gör du korrekta squats:

 



HÄNG PÅ DU OCKSÅ!

Av Jennie - 1 januari 2015 17:55



GOTT NYTT ÅR!! 


Hade en toppenkväll/natt. Slutade jobbet kl 22 och efter det stack jag hem och svirade om till långklänning och klackar innan jag drog vidare. Vid tolvslaget sköt vi raketer och skålade in det nya året med champagne! Av ett tjugotal personer som var där så kände jag endast han som hade tillställningen och ett par polare till honom jag festade med för ungefär 4 (??) årsedan, men det var supertrevligt folk och vi hade väldigt trevligt så jag kom inte i säng förrän vid femtiden. 


Hoppas erat start på nya året var lika bra som mitt. SKÅÅÅÅÅÅL!!!!!


 

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards