Jennöh

Senaste inläggen

Av Jennie - Onsdag 8 aug 08:00

 

5 DAGAR KVAR 

 

...tills att jag börjar plugga till EQUIOPAT!

 

 

Bildresultat för equiopat

 

 

 

För övrigt är jag idag inne på min 5e dag med

 

100% FRUKT DETOX.

 

Ätit nästan endast vattenmelon, lite vindruvor och enstaka äpple och banan. Lite sugen på ananas så det ska jag köpa någon dag också.. 

När jag känner mig i balans med detta ska jag endast dricka juicen som jag pressar från frukt och grönt. Ska genomgå många steg, men en sak i taget.

 

Nu är det frukt detox, sedan blir det juicefasta, efter det torrfasta (där jag varken äter eller dricker under en viss tid), ska även äta olika örter mm. Allt för att kroppen ska kunna läka på bästa sätt    kommer att göra det i olika etapper. Får se hur hårt jag orkar gå på. 

 

Bildresultat för frukt

ANNONS
Av Jennie - Söndag 5 aug 06:56

Efter några mil i benen och härliga dagar är vi nu hemma igen. Går inte att få med på bild (mobilbilder) hur fint och härligt det var. Ena dagen var vi på ett helt magiskt ställe!


                                     

ANNONS
Av Jennie - Torsdag 2 aug 20:55

Hjortron uppe på fjällen!

Av Jennie - Torsdag 2 aug 11:01

I måndagskväll styrde vi bilen mot Norge och har befunnit oss här sedan dess. Vi är ute och vandrar, o första dagsvandringen var på 10 timmar!

Av Jennie - Lördag 28 juli 11:14


  Frida 

 

Bilderna från i maj

 

                          

Av Jennie - Fredag 27 juli 02:13


Lovat er bilder som jag tog i maj, som jag inte visat så ska försöka komma ihåg det imorgon. Anton åkte till Åre igår för att åka Downhill med ett gäng och är borta resten av veckan, så jag stannar lätt uppe alldeles för sent när jag lagt Frida. Jag har bl a suttit och tittat på film, så nu ska jag krypa ner bredvid henne och sova. Lägger henne i sin egen säng ibland också, men oftast sover hon i våran säng.


 


 

Av Jennie - Fredag 27 juli 01:32

Sist jag red Malik så red jag ut med två andra ekipage. Det gick jättebra! Sedan hjälpte jag till när en annan skulle sitta på den andra unghästen, som är tre år och också under inridning. 


Idag red jag på ängen igen, ca elfte gången Malik blir riden totalt.

Han börjar få mycket framåtbjudning och när vi hade travat långt bort över ängen från stallet och vi vände hemåt och fattade galopp, så galopperade han i ett friskt tempo och jag tänkte att "oj, är det nu han bara galopperar full fart hemåt och glömmer av mig här uppe".

Jag höll huvudet kallt och gjorde som jag brukar. Ropade braa till honom som under inridning betyder stanna och få godis, för att berömma att han bjöd på så bra. Föreställ er nu en westernhäst under ett slide stop. Han tvärnitade och stod blickstilla tills att jag klappade honom på halsen och gav godis och sa att han fick gå igen. Kände mig väldigt stolt över oss att grunderna sitter som en smäck! hahah Tänk er en 4 åring som blir riden för elfte gången i sitt liv. Galopperar över en stor äng hemåt i full fart och tvärnitar när kommandot kommer. Hur duktigt? 


Imorgon ska vi ut och rida i skogen tillsammans med en annan! 


 

Av Jennie - Onsdag 25 juli 08:30Idag var det ett år sedan Fairfight gick bort..   


 
Bebis-fight

    

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Jennöh med Blogkeen
Följ Jennöh med Bloglovin'

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se