Jennöh

Senaste inläggen

Av Jennie - Måndag 14 maj 21:27

 

Rider Malik andra gången

 

Började med att käcka av dagsformen genom att jobba i lina i rundkorallen, för att veta hur mycket energi han hade och göra honom lyhörd på mig. Tömkörde därefter på ängen i gräspaddocken (tidigare har jag varit ute på en annan äng) som ligger nära stallet då min mamma och mormor var med som var nyfikna och ville titta. Efter det satt jag upp. Travade t o m några steg några gånger! 


Hjälpte även min kusin med hennes häst förra veckan då de stod och bråkade i två timmar utan resultat. Blev ombedd att ta mig ann henne, vilket jag gjorde två dagar i rad. Gick super duper och efter en liten stund var hon lugn och gjorde precis vad jag bad henne om. 


Bra att jag inte köpte en ny häst nu... Finns så många andra som vill ha hjälp, så kan jag göra det jag brinner för och satsa på framtiden samtidigt!


Jag älskar att jobba med hästar, men framförallt unghästar! Får ändå erkänna att jag går och smålängtar till om några år när jag köper mig en ny häst.. Men min stjärna är inte född ännu   Den tanken kan få det att pirra lite i magen.. 


             

ANNONS
Av Jennie - Lördag 12 maj 23:21

Hej 


Haft en så underbar dag idag! Frukost och solning med familjen på altan på fm, sedan åkte jag till Malik. Mamma och mormor följde också med och ville se när jag tränade honom. 


Kommer fler bilder vid senare tillfälle. Kanske redan imorgon.


   

ANNONS
Av Jennie - Torsdag 10 maj 14:06

Imorse tog jag två glas vatten och en halv apelsin innan jag snörade på mig löparskorna och gav mig ut på en springtur på en mil.

När jag kom hem bytte jag av Anton som var hemma med Frida, samt gjorde fruktsmoothie och tog en dusch. Ligger nu på altan medan Frida sover middag och Anton är iväg med kompisar och cyklar mountainbike som är hans nya intresse!

Dessa tjejerna var också med och sprang.

Av Jennie - Tisdag 8 maj 23:23

Hej
Idag red jag Malik för första gången! Tömkörde på ängen i förrgår och idag. Var lattjo lajban tyckte Malik och blev lite luftsprång till en början vilket han gav upp rätt snabbt och gjorde som han skulle. Jag går på alla "svårare" ställen direkt för att avdramatisera inför framtiden. Ska kunna rida överallt utan problem. Idag beslutade jag mig för att rida i rundkorallen efteråt då det kändes som att vi var redo för det.
Allt mitt arbete från marken har verkligen givit resultat och det gick superduper bra!

Av Jennie - Söndag 6 maj 23:30

I fredags, 4/5 fyllde Frida 1 år. Wow!! Nu har vi varit föräldrar i ett helt år!

Året har varit underbart. Tycker inte alls att det har varit jobbigt och vi båda har känt oss trygga och säkra i vår föräldraroll från första början. Sen har vi världens gladaste lilla dotter också, så det underlättar såklart.

Stort GRATTIS våran älskade lilla dotter, vi älskar dig! <3
Så här liten var hon när vi åkte från BB <3
Två olika sockerfria, glutenfria och mjölkfria cheesecakes.

Av Jennie - Tisdag 1 maj 23:45

Båda hästarna har skött sig exemplariskt idag. Bamse är så himla snäll!
Och WOW vilket pass jag hade med Malik idag. Så häftigt!


Bamse
Malik

Av Jennie - Söndag 29 april 20:00

 

Vaccinationer: 

 

risker & skador 

 

 

För ungefär 5 årsedan hörde jag första gången en som var kritisk till vacciner. Det var min homeopat som jag pratade med. När jag sedan blev gravid läste jag på en massa om ämnet och jag kan säga att min tillit till sjukvården och läkemedelsverket m fl som redan var väldigt låg sjönk ytterligare.

 


Vi ska vara medvetna om att de inte är ute efter att göra oss friska.. 

 

OBS! Jag anklagar inte någon medicinsk personal. Dom är precis lika lurade som vi andra. Det här bedrivs av de som äger läkemedelsbolagen, våra banker och vår media.

 

Det sjukvården kan är akutsjukvård, det är de bra på! Men mycket av det andra... nej. 


Oavsett hur man väljer att göra med vacciner till sig själv eller sina barn och djur- tycker jag att man ska läsa på fördelar/nackdelar samt oberoende forskning och statistik. Alltså ej endast information läkemedelsverken går ut med då det fuskas en del... Efter att man gjort det- tar man ett beslut. ...Och glöm inte- läkemedelsbolagen gör allt för att mörka vaccinskador och vilseleda folket att tro att det skulle kunna vara vaccinerna som gjort de sjuka. 

 

KOSTEN är också otroligt viktig. Tror du att du kan leva på snabbmat och godis/läsk så kommer du också att bli sjuk förr eller senare..  Vi ska äta Frukt och grönsaker, groddar, lite frön och nötter. Fruktsmoothies eller gröndricka som jag säger, är ett enkelt sätt att få i sig frukt och grönsaker. 

 

Jag kommer inte att skriva en roman om ämnet, utan skriver några punkter jag kom att tänka på och ett par videoklipp. Vill ni veta mer kan ni kommentera eller så söker ni information själva. Finns hur mycket som helst om man läser på rätt ställen. 

Finns så mycket. Rekommenderar boken Vaccinationer risker och skador, om du vill veta mer, samt dokumentären Vaxxed. Finns även en sida som heter vaccin.me där det är samlat en del information.

 

 

 


Jag har själv jobbat inom sjukvården i 7 år och det går emot allt jag kan inom friskvård och naturlig läkning vilket gör att jag kommer att byta riktning yrkesmässigt inom några år. Genom att mata patienterna med mediciner, socker mm hjälper vi till att hålla de sjuka.. Jag är så fruktansvärt trött på hela systemet att jag kommer göra allt i min makt för att hjälpa andra till naturlig läkning och ett friskare liv. Jag börjar med mig själv och människorna i min närhet samt här.. 

 

Smitta 

Man kan bli smittad av en nyvaccinerad. 

Man kan bli smittad av vaccinet.

Man kan bli smittad trots att man fått vaccin.

 

Vacciner försämrar immunförsvaret.

 

 

Innehåll kan se ut så här

MPR:

MMR2 - ett sammansatt preparat som framställs genom att blanda tre separata vacciner med levande virus till ett enda vaccin: Attenuvax (mot mässling), Mumpsvax (mot påssjuka) och Meruvax 2 (mot röda hund). Innehåller försvagade levande mässlings- påssjukevirus som förökat sig i cellkulturer av kycklingembryo, plus "Wistar RA 2/3-stammen av levande försvagat rubellavirussom förökat sig i humana diploida lungfibroblaster från [cellinjen] WI-38" (odlat från ett aborterat människofoster) Varje dos inneåller också natriumklorid, natriumfosfat, sackaros, sorbitol, hydrolyserat gelatin, glutamat, neomycin och humant albumin.

 

Mässling:

Attenuvax- ett vaccin med levande virus "som förökat sig i cellkulturer av kycklingembryo". Varje dos inehåller natriumklorid, natriumfosfat, sackaros, sorbitol, hydrolyserat gelatin, glutamat, neomycin, humant albumin och serum från nötkreatursfoster.

 

Kikhostevaccinet Infanrix:
Innehåller 625 mikrogram aluminium, formaldehyd, kasein från nötkreatur, polysorbat 80 och glutaraldehyd.

 

 


Läkemedelsföretagen vill tjäna pengar


För varje läkemedel/medicin finns en eller flera biverkningar- som de har en medicin mot, som också kan orsaka biverkningar- som de har en medicin mot....

 

 

Biverkningar:

Bla feber, hjärnhinneinflammation, Autism, Diabetes, epilepsi, eksem, kramper, allergier, plötsligt blodtrycksfall och medvetslöshetplötslig spädbarnsdöd, matintoleranser, störning i mag,- tarm funktionen, kliande hudutslag och/eller blåsbildning, svullnad av ögon och ansikte, svårigheter att andas eller svälja, dödsfall m m........ 

 

Lägger här ut fallrapporter från VAERS. Finns mååååånga fler..

   

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 


   

 

Sjukdomar som ökat pga vacciner

Vissa sjukdomar har t o m ökat igen sedan vaccinerna kom.

 

 

 

 

 

 LÄNKLÄNKLÄNK

Av Jennie - Onsdag 25 april 18:12

Halloj
pga alkolåset o transportstyrelsen o fängelsedomen mm för två årsedan och allt ska återgå till det vanliga har jag inget körkort fram till mitten av maj. Segt men bara att anpassa sig.
Så idag får vi åka och storhandla hela familjen. Jag och Frida brukar annars göra det själva. Har inte glömt vaccin inlägget. Kommer denna veckan!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Jennöh med Blogkeen
Följ Jennöh med Bloglovin'

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se