Jennöh

Alla inlägg under mars 2011

Av Jennie - 22 mars 2011 17:10

Nu ska jag och Christoffer åka till flyplatsen! Blir massa bilkörande för mig idag...  

Har tagit det väldigt lugnt ett tag! sååå skönt!


Tycker att min hårfärgning blev rätt bra förresten!Får ju typ svart utväxt! :S

Här är det dock oplattat o så...

 


Och så har ja haft lite för mycket hårspännen så håret har gått av!

 

Satt ja får ha solglasögon för att slita på det så lite som möjligt!  

   


MEN ska skynda nu!   

Av Jennie - 22 mars 2011 14:00

Tjaa. Igår vart det turbofart på mig må ni tro!   

Och idag har jag inte hunnit käka för åkte med Nina och Timmy till Kärna där jag och Nina hämtade någon bil så hon kan övningsköra. Sen drog jag till skolan igen. Men då ringer hon och igen efter en timma och vill att jag ska köra henne till hennes morfar. Satt det gjorde vi. Ja kom precis till skolan igen för de skjutsa mig hit igen.


Det har vart bra att va borta 2 ggr om, för dagen känns inte alls!!! Lika lång! Kom hit vid 8 i morse 


Igår när jag tvättade brorsans bil så hade jag alla bildörrar öppna. Våra kusiner har en GET som går runt överallt. Spelar ingen roll hur mycket staket det är. HON SKA UT ÄNDÅ...!   Iaf. Så gick hon runt bilen ossodär. Helt plötsligt hoppar hon IN i bilen och ställer sig på framsätena. Ja shasa bort henne. Sen efter en stund så stod hon och kolla in i bilen. Ja skyndade mig fram så hon inte hann, MEN då hoppade hon in i bilen ändå IGEN!! TUR så blev det inte srskilt smutsigt! Men ändå.... haha........................ Framflyttad sistalektion så slutar 1 timma tidigare! Men ja måste dra tidigare för jag och morsan ska byta bil för jag och Christoffer ska bege oss till flygplatsen!  



   

Av Jennie - 21 mars 2011 11:49

Godmorgon måndag!


Har svenska lektion och alla bara klagar på att de inte fattar nånting. Förutom jag. Sen när en i min grupp "klagat" en stund frågar hon tillslut.

-Vad gör Du?

Hon tyckte väl det var konstigt att inte jag oxå klaga   men jag roar mig med andra saker. Vilket jag såklart inte sa...   Men även jag ska göra lite nytta de sista 5 minutrarna!


Ska hämta bilen hos brorsan sen för jag har vart så snäll och erbjudit mig att tvätta den innuti! Så vi får hoppas att solen fortsätter steeeeka!   Jag slutar ju vid kl 2 nån gång... Satt vi hoppas på det bästa

Av Jennie - 20 mars 2011 18:29

Har hunnit med vettiga saker idag!   Åkte från Fredrik vid 9 i morse. hem o klippa, ut med ET och sen springa, men nu har ja ätit massa pannkakor och ska nu trycka i mig pringles och plugga!


 




Seen ska jag färga håret! SVART eller mööörkbrunt! Man kan ju undra hur DET blir!   Nä ja skojja! Blir att färga utväxten blond. Men gu så tråkigt när håret blir slitet i topparna även om man gör massor för att ta hand om det på bästa sätt...    Ok färga är väl inte det bästa men det måste ju göras!   Jag tål inte långa kraftiga "hårfärgskiftningar"/utväxter.


                  

(Ett år gammal bild på kristine o mig...)


Av Jennie - 19 mars 2011 20:04

Har nu fixat lite hemma. Är göööör hungrig x) men ska åka till Fredrik nu så hinner ej äta...

Men gick förvånadsvärt bra förut när vi red. Behövde bara hoppa av 2 ggr  


Får inte glömmma av att ta med pengar till parkeringsbiljett. Är något man måste tänka på nu oxå... Lättare med moppe som man bara kan ställa vart som helst!   

Blir ju lite mer eftersom att ja ska sova där inatt, men måste dra hem tidigt för ska klippa imonförmiddag! fast just det. Har inte frågat om ja kan sova där ännu. Fast det går nog bra som vanligt    Menmen ska ta mitt pick & pack och dra!!


 

       

Av Jennie - 19 mars 2011 13:06

hej!

har kommit hem och ätit lite frukost. blev en promenad hem idag... men ska rida men syster nu. Fick lust för det nu i vårsolen. fast ska mata ET med lungnande idag. Får "unna" mig det ibland... -.-   nä men det här kan nog bli mys. känns som en sån dag!   


      

Av Jennie - 18 mars 2011 19:17

Hej! FREDAG vettni!  

Ska nog gå ut i kväll tänkte jag. Vart ju ett tagsen. 2 veckorsedan kanske?

Men ja blev grymt sugen på att sminka mig   så ska nog tvätta bort allt och gör om. Även om jag sminkar mig nästan varje dag tycker jag fortfarande det är kul...  Hur kan jag ff tycka det är kul efter att ha gjort det i princip varje dag i 6 år?

 Det är himla roligt iaf tycker jag   FAKTISKT!




Borde nog göra något åt mina korta naglar oxå. Får väl bli svart. Snabbt och enkelt. det går i perioder om jag tycker det är roligt att hålla på med naglarna. Periodvis har jag alltid långa välmanikyrerade naglar och i perioder är de bara korta och tråkiga. Just nu är en sån period      


Det roliga med smink är att det gör sån stor skillnad!


      

Av Jennie - 17 mars 2011 15:29

Red imorse innan skolan. Tänkte jag ska börja göra det så tidigt som möjligt eftersom att han är rätt morgontrött...  Får passa på, på helger! FAST vart tvungen att leda han hem ändå. Dock vart det mest tacktande och inte jätte mkt stora hopp i luften! Dock är det värsta när han ställer sig (stegrar) för han gör det så högt. Har bara åkt av 1 gång när han gjort det, för att åka av brukar inte vara min grejj. Har FLUGIT av han 2 ggr och glidit av med stil 1 gång på dessa fyra ridbara år. Så ja. Får nog berömma min balans!   


Carin har missat bussen 3 ggr idag. Jag gjorde det oxå imorse. Efter vi stått där ute 10 minuter övervägde vi att ta bilen satt så fick det bli!


Carin och pappa käkar pizza   men jag ville inte ha... Åt en liten SUPERmacka med skinka!  och så är jag jättematsugen?!?! satt fick bli tuggummi! Well ska vara effektiv nu. Måste åka till Fredrik sen som ska hjälpa mig med matte. Seriöst. Ja måste haft PMS igår??!?! Grät i typ 1 h över matten???????  haha......   hur normalt är DET lix? Inte för att vara MIG iaf!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards